Δαμασκός: Εκτός πραγματικότητας ο Ερντογάν λέει ότι νοιάζεται για τους Σύριους ενώ τρέχει αίμα στα χέρια του!

Freepen.gr - Η Συρία δήλωσε ότι τα σχόλια του Τούρκου Προέδρου όπου ισχυρίστηκε ότι ενδιαφέρεται για την προστασία του συριακού λαού και της ζωής του, μπορούν να προέλθουν μόνο από κάποιον που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα με όλες τις νομικές μεθόδους και μέσα.

Μια επίσημη πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών και Εξωτερικών δήλωνε στο πρακτορείο SANA ότι μετά την παροχή συνεχούς υποστήριξης προς τους τρομοκράτες στη Συρία, ο Ερντογάν έκανε δηλώσεις που μπορούν να ειπωθούν μόνο από άτομο που ζει εκτός πραγματικότητας, καθώς μιλάει για τη δέσμευσή του για την προστασία του του συριακού λαού όταν τα χέρια του καλύπτονται από το αίμα των Συρίων που σκοτώθηκαν από τους τρομοκράτες που αυτός και το καθεστώς του χορήγησαν.

Η πηγή δήλωσε ότι ο Ερντογάν μιλάει για το φόβο του για τον συριακό λαό και την προστασία του και τη διατήρηση της ζωής τους, ενώ επιτίθεται σε πολίτες στο βόρειο τμήμα της Συρίας με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι το καθεστώς του Ερντογάν κρύβεται πίσω από ανθρωπιστικά συνθήματα όταν στην πραγματικότητα κινείται μακριά απομακρύνεται από αυτά και είναι υπεύθυνος για τη διάπραξη σφαγών.

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι η Συρία θα αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα σε όλες της τις μορφές σε ολόκληρη τη χώρα, χρησιμοποιώντας όλες τις νομικές μεθόδους και μέσα, υπογραμμίζοντας ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συρία δε θα σταματήσει από τις δηλώσεις του Ερντογάν και του συντάκτη τους και ότι το καθήκον της προστασίας του συριακού λαού είναι καθήκον του Συριακού Αραβικού Στρατού και του Συριακού Κράτους και κανενός άλλου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail