Δαμασκός προς Κούρδους: Ελάτε να μιλήσουμε και να υπερασπιστούμε τη Συρία - Τεχεράνη εναντίον Τουρκίας

Freepen.gr - «Χείρα βοηθείας» απλώνει η Δαμασκός προς τους Κούρδους της Συρίας, ούσα όμως παράλληλα έτοιμη να προελάσει, όπως δείχνουν τα σημεία, στο συριακό νότο πέρα από τον Ευφράτη. Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Φεσάλ Μικντάντ [φωτο] δήλωσε σε συριακά ΜΜΕ σύμφωνα με το Rojava Network ότι:

Η συριακή κυβέρνηση θα υπερασπιστεί όλα τα σύνορα της Συρίας και δε θα δεχτεί οποιαδήποτε κατοχή οποιουδήποτε συριακού εδάφους. Θέλουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα της Συρίας με θετικό τρόπο και με τρόπο που να μην είναι βίαιος, αλλά με τρόπο που να προστατεύει κάθε εκατοστό από το χώμα της Συρίας.


Ταυτόχρονα σύμφωνα με το SANA, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Mohammad Javad Zarif εξέφρασε την απόρριψη της χώρας του για την τουρκική επίθεση στο έδαφος της Συρίας, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail