Στάσου Μερτσάν, περίμενε να σε σφάξουν με...αυτοσυγκράτηση

Όλος ο δυτικός κόσμος εξετέθη ανεπανόρθωτα στο θέμα της τρίτης [και φαρμακερής;] τουρκικής εισβολής στη Συρία. Κυρώσεις κατόπιν εορτής και δηλώσεις για...αυτοσυγκράτηση στο σφάξιμο.

Του Στρατή Μαζίδη

Η Ε.Ε., οι ΗΠΑ και το σύνολο του δυτικού κόσμου απέδειξαν ότι ούτε ειδικό βάρος διαθέτουν, ούτε κάποιες αξίες εκπροσωπούν, ούτε ένα αποτρόπαιο έγκλημα δύνανται να αποτρέψουν.

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες θυμήθηκαν τώρα να διακόψουν τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία. Αφού δηλαδή πρώτα την μπούκωσαν με εξοπλισμούς και της χάρισαν τεχνογνωσία. Αυτή είναι η πρώτη εισβολή που πραγματοποιεί η Συρία; Στην Αφρίν τι έκανε; Στην Κύπρο τι έκανε; Την Ελλάδα δεν την απειλεί διαρκώς;

Κι όλοι αυτοί οι φουκαράδες λιμοκοντόροι με τις γραβάτες και τους παχυλούς μισθούς βγαίνουν συστήνουν στην Τουρκία...αυτοσυγκράτηση. Κάτσε Μερτσάν να σε σφάξουν με αυτοσυγκράτηση. Να σε βιάσουν με αυτοσυγκράτηση. Να σου κόψουν το κεφάλι με αυτοσυγκράτηση.

Ποια αυτοσυγκράτηση να επιδείξουν οι ασυγκράτητοι που έβαλαν στο στόχαστρο άμαχους; Βομβάρδισαν σπίτια και σκότωσαν παιδιά. Επιτέθηκαν ακόμη και σε όχημα της Ερυθράς Ημισελήνου.

Η Δύση αν ήθελε, μπορούσε πράγματι να τσακίσει την Τουρκία και ο Μαρκ Ρούμπιν έχει γράψει το πως. Αποκλείστε τις Τουρκικές Αερογραμμές από τα ευρωπαϊκά και γενικά δυτικά αεροδρόμια. Τότε θα δούμε ποιος είναι θαρραλέος, τολμηρός, παλαβός ή...απλά θρασύς.

Μέχρι τότε όμως ας αρκεστούμε σε συστάσεις για σφαγές με αυτοσυγκράτηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail