Οι Κούρδοι προδόθηκαν από τις ΗΠΑ και πολεμούν ενώ οι Ελληνες στην Κύπρο το έριξαν στις συνωμοσίες

Οι Κούρδοι προδόθηκαν από τις ΗΠΑ και συνεχίζουν ακόμα να πολεμάνε έστω και χωρίς ζώνη απαγόρευση πτήσεων. Την ίδια στιγμή η διεθνής κοινή γνώμη είναι το μέρος τους και το αξίζουν απόλυτα.

Το πεντάγωνο αποκαλύπτει τα εγκλήματα των τζιχαντιστών της Τουρκίας ένα από τα οποία ήταν ότι επιτέθηκαν σε βάση που ήταν Αμερικανοί και οι προδομένοι Κουρδοι. Τότε προστάτεψαν τους Αμερικανούς.

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόδωσε την Κύπρο. Τι κάναμε εμείς; Συνθηκολογήσαμε και μας έπεφτε μακριά και βολευτήκαμε με το να κατηγορούμε τους Αμερικανούς καταφεύγοντας σε συνωμοσιολογίες ενώ σαπίζουμε.

Οι Κούρδοι εξασφάλισαν την συμπαράσταση της κοινής γνώμης εξαιτίας του αίματος που έχυσαν απέναντι στους τζιχαντιστες. Εμείς από την πρώτη στιγμή που διεκδικήσαμε την ελευθερία μας είχαμε το πλεονέκτημα που μας εξασφάλισαν οι αρχαίοι Έλληνες αλλά δεν σταθήκαμε αντάξιοί τους.

Είναι ωραίο να βλέπεις πως ένας λαός που αγωνίζεται αργά ή γρήγορα, θα δικαιωθεί. Όσο για μας δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να δεις όταν φτάνεις σε σημείο να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε εθνομηδενιστες και πατριδοκάπηλους νεοφιλελεύθερους. Ξέρεις ότι τα ερείπια είναι κοντά.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail