Η επίθεση της Τουρκίας θα δημιουργήσει ένα φοβερό ρεύμα αφίξεων προς την Ελλάδα: Ο Μητσοτάκης να πάψει να κάνει το Σουηδό

Παρατηρώ ότι δε συνδέουμε καθόλου την απόφαση του Τραμπ για απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία και την στήριξη τους στους Κούρδους με τις συνέπειες που θα έχει αυτό για την χώρα μας. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Η επίθεση της Τουρκίας θα δημιουργήσει ένα ρεύμα αφίξεων προς την Ελλάδα άνευ προηγουμένου. Την ώρα που ο Ερντογάν θα επιτίθεται στους Κούρδους, η στρόφιγγα προς τα εδώ θα ανοίξει και δεν θα κλείνει, ενώ όλες οι συμφωνίες που ούτως ή άλλως δεν τηρούνται, θα πάνε περίπατο. Η ίδια η Τουρκία και κατά συνέπεια και η Ελλάδα θα δεχτούν τεράστιο κύμα προσφύγων λόγω επιθέσεων, ενώ συγχρόνως οι χιλιάδες τρομοκράτες του ISIS, που τώρα φυλάνε οι Κούρδοι, θα ξαμολυθούν, αφού οι τελευταίοι πλέον θα αδυνατούν να τους φυλάξουν. 

Το μακελειό που θα γίνει στα ανατολικά σύνορα της γείτονος θα είναι άνευ προηγουμένου, όπως άνευ προηγουμένου θα είναι και αυτό που θα συνεχίσει να τραβάει η χώρα μας,αν δεν κλείσει τα σύνορα και δεν τελειώνει με τις γελοιότητες των πληρωμένων διαμερισμάτων και των σεμιναρίων μάρκετινγκ.

Όλες οι χώρες έξω δεν έχουν απλά κλείσει τα σύνορα, σε λίγο θα τα χτίσουν κιόλας με τείχη. Στην Γαλλία που πήγα το καλοκαίρι τέτοιους ελέγχους είχα να δω χρόνια. Δεν περνάει κουνούπι. Ούτε Σένγκεν υπάρχει, ούτε τίποτα. Έλεγχοι κανονικότατοι στην τεράστια ουρά, όπως και παλιά.
Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να παριστάνει τον Σουηδό, γιατί δεν έχει σύνορα με τη Νορβηγία, αλλά με την Τουρκία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Τελικά καθόλου τυχαία η επίσκεψη Πομπέο, για δήθεν ενεργειακά και άμυνα, καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις τί θα κάνουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας σε ελληνικά νησιά κι ας είπε βλακείες, καθόλου τυχαίες οι επισκέψεις των υπουργών Εσωτερικών Γαλλίας/Γερμανίας σε Ελλάδα και Τουρκία. 

Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και συνεχίζουν να κοιμίζουν τον κόσμο.
Είμαστε στο έλεος του Θεού, αν και τελικά πιστεύω ότι κι αυτός βαρέθηκε την βλακεία μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail