Ντελίριο αναρτήσεων του Τραμπ: Τώρα απειλεί και με στρατιωτική επέμβαση αλλά προτείνει και συμφωνία

Illustration: Lazarο Gamiο / Αxiοs
Freepen.gr - Νέο ντελίριο αναρτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο twitter μέσα σε έξι ώρες για την τουρκική εισβολή στη Συρία. Αφού μας ενημέρωσε ότι Τούρκοι και Κούρδοι πολεμούν εδώ και...200 χρόνια, τώρα απειλεί με στρατιωτική επέμβαση, κρατά το χαρτί των οικονομικών κυρώσεων αλλά προτείνει και συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη. Απολαύστε τον:

Η Τουρκία σχεδιάζει να επιτεθεί στους Κούρδους για πολύ καιρό. Πάντα πολεμούσαν μεταξύ τους. Δεν έχουμε στρατιώτες ή στρατιωτικούς που να βρίσκονται κοντά στην περιοχή της επίθεσης. Προσπαθώ να σταματήσω τους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Μιλώντας και στις δύο πλευρές. Κάποιοι θέλουν να στείλουμε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην περιοχή και να αρχίσουμε και πάλι έναν νέο πόλεμο. Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Άλλοι λένε ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΕΞΩ, αφήστε τους Κούρδους να δώσουν τις δικές τους μάχες (ακόμη και με την οικονομική μας βοήθεια). Λέω ότι θα χτυπήσουμμε την Τουρκία πολύ σκληρά οικονομικά και με κυρώσεις αν δεν παίζουν με τους κανόνες! Παρακολουθώ προσεκτικά.

Και περίπου έξι ώρες αργότερα:

Καταφέραμε να νικήσουμε το 100% του χαλιφάτου ISIS και να μην έχουμε πλέον στρατεύματα στην περιοχή της επίθεσης της Τουρκίας στη Συρία. Έχουμε κάνει την δουλειά μας τέλεια! Τώρα η Τουρκία επιτίθεται στους Κούρδους, που αγωνίζονται ο ένας ενάντια στον άλλον για 200 χρόνια. Έχουμε μία από τις τρεις επιλογές: Να στείλουμε χιλιάδες στρατεύματα και να νικήσουμε στρατιωτικά, να πλήξουμε την Τουρκία πολύ σκληρά οικονομικά και με κυρώσεις ή να μεσολαβήσουμε για μια συμφωνία μεταξύ της Τουρκίας και των Κούρδων!







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail