Ανήλικες "επενδύτριες" έψαχναν τάχα στο χάρτη αλλά έκαναν ψαχουλέματα σε Ερμού και Μοναστηράκι

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, μεσημβρινές ώρες της 26-10-2019 στην οδό Ερμού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δύο (2) αλλοδαπές ανήλικες οι οποίες κατελήφθησαν την στιγμή που απασχολούσαν γυναίκα, με την πρόφαση αναζήτησης πληροφοριών σε χάρτη που της επεδείκνυαν και παράλληλα επιχειρούσαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από το εσωτερικό της τσάντας της. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι δράστιδες, από αρχές του χρόνου, μετακινούνταν σε πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Αθήνας και χωρίς να γίνονται αντιληπτές αφαιρούσαν από πεζούς τσάντες και πορτοφόλια. 

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών κυρίως στην οδό Ερμού, στο Μοναστηράκι, στη πλατεία Συντάγματος και στη πλατεία Αγίας Ειρήνης. 

Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων, συνεχίζεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail