«Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται» - Δηλαδή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star «65 ξενοδοχεία υπέβαλλαν αίτηση για τη φιλοξενία προσφυγών και μεταναστών στην ενδοχώρα, απ’ όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας. Θεωρείται ότι επαρκούν για 20.000 ανθρώπους και η μίσθωση θα έχει διάρκεια έξι μήνες» τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οι οικονομικού ρεπορτάζ του Star.

Ελένη Παπαδοπούλου

Όπως διευκρίνισε, οι πρόσφυγες και μετανάστες που θα εγκατασταθούν δεν θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού ανά περιοχή. Για παράδειγμα, στο νομό Λάρισας με πληθυσμό 280.000 πολίτες θα μεταφερθούν από τα νησιά 2.800 άνθρωποι.

«Το σχέδιο προβλέπει ότι δε θα αιφνιδιαστεί πλέον κανείς. Κυβερνητικά στελέχη θα πάνε σε όλη την Ελλάδα, για να τους εξηγήσουν ότι είναι οικογένειες με μικρά παιδιά ενώ όλοι οι δήμοι θα πάρουν και ανταλλάγματα - χρήματα η έργα. Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες θα εγκαθίστανται. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι οι ροές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μόνο το τελευταίο 48ωρο είχαμε 795 αφίξεις, που σημαίνει ότι τα νησιά θα ξαναγεμίσουν μόλις αδειάσουν»...

Επαναλαμβάνω:
"Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται."
"Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται"
"Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται"

Και τώρα ας ξεκολλήσουμε από τις παρτσακλές στραβοχυμένες της παρέλασης κι ας αναλογιστούμε τί σημαίνει για την δημοκρατία, που μας έχουν πρήξει οι και καλά δημοκρατικοί τύποι το "Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (ιδέ μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται."

Ας αναλογοστούμε το ότι στο νομό Λάρισας θα πάνε 2800 μουσουλμάνοι, δηλαδή ένα μεγάλο μουσουλμανικό χωριό, οι οποίοι να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι διάσπαρτοι.
Να υποθέσω ότι το πού θα εγκατασταθούν οι μετανάστες που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα δεν το έχουν ανακοινώσει, αλλά το φυλάνε για έκπληξη στις τοπικές κοινωνίες.

Στο σπίτι του Μητσοτάκη, των φίλων των λαθρομεταναστών της ΝΔ, του κ. Λεκλέρ της Υπατης και του κ. Ρόκο του ΔΟΜ πόσοι μουσουλμάνοι θα πάνε;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail