Δεκάδες Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές φέρνουν νομοσχέδιο-χαστούκι με κυρώσεις για την τουρκική εισβολή

Freepen.gr - Δεκάδες γερουσιαστές των Ρεπουμπλικάνων πρόκειται να εισαγάγουν νομοσχέδιο για την επιβολή νέων κυρώσεων στην Τουρκία λόγω της εισβολής στη Βόρεια Συρία και τις επιθέσεις εναντίον των Κούρδων μαχητών.

Η ομάδα των 29 Ρεπουμπλικανών ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει νέες κυρώσεις στην Άγκυρα ως απάντηση στις δραστηριότητές της στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας, όπου η Τουρκία ελπίζει να δημιουργήσει μια «ασφαλή ζώνη» και να εκκαθαρίσει τους Κούρδους μαχητές που θεωρεί απειλή.

"Ο Πρόεδρος Ερντογάν και το καθεστώς του πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες για να επιτεθούν ανελέητα στους Κούρδους συμμάχους μας στη βόρεια Συρία, οι οποίοι προσέφεραν χιλιάδες θύματα στον αγώνα κατά της ISIS και μας βοήθησαν να προστατεύσουμε την πατρίδα", δήλωσε η γερουσιαστής Λιζ Τσένι.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail