Νεοφιλελεύθερος εθνομηδενισμός!

Ένας-ένας, μία-μία αποκαλύπτονται, αυτοκατεξευτελιζόμενοι με τις ανιστόρητες επετειακές δηλώσεις τους. Υπουργοποιημένοι, βασικά λόγω της μακρόχρονης φοίτησής τους στα ανώτερα σχολεία της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού της Εσπερίας. 

Ποιο να είναι άραγε το ποσοστό τους στο κυβερνητικό σχήμα Μητσοτάκη; Το σίγουρο πάντως είναι ότι μετά τον «αριστερό» εθνομηδενισμό (Φίλης, Μπαλτάς, Γαβρόγλου), βιώνουμε τώρα στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας και το «νεοφιλελεύθερο». Στα πρόσωπα πολυδιαφημιζόμενων «αυθεντιών», των κ. κ. Κεραμέως και Μιχαηλίδου. 

Φαίνεται πως ήρθε ο «καιρός του θερίζειν»… μετά από δύο δεκαετίες ανεμπόδιστης ουσιαστικά ιδεολογικής προπαγάνδας και κυριαρχίας του εθνομηδενισμού, διαπαραταξιακά, σε ευρύτατα τμήματα της πολιτικής μας τάξης και των ελίτ!

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail