Επεισόδιο με τους άνδρες ασφαλείας της Εμινέ Ερντογάν: Τους πέταξαν έξω σε καφετέρια στο Βελιγράδι


Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της συζύγου του Τούρκου προέδρου Εμινέ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία το απόγευμα της Δευτέρας, σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο σε ένα καφέ γύρω από την πρεσβεία ανάμεσα στους άνδρες της ασφάλειάς της, θαμώνες και σερβιτόρους του καταστήματος στο κέντρο του Βελιγραδίου.

Όπως αναφέρει η Blic, η σύζυγος του Ερντογάν, η οποία με τον σύζυγό της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησαν διήμερη επίσκεψη στη Σερβία, επισκέφθηκε την πρεσβεία με υπουργό της Σερβικής κυβέρνησης, με τον οποίο παρακολούθησε το έργο της διπλωματικής αποστολής.

Η ασφάλειά της, οπλισμένη, πήγε σε ένα καφέ απέναντι από το κτίριο της πρεσβείας στην Crown Street.

Όταν η ασφάλεια της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας εμφανίστηκε στην είσοδο του μπαρ, αρκετοί καλεσμένοι και σερβιτόρος επαναστάτησαν και δεν τους επετράπη να μπουν, σημειώνοντας ότι «δεν ήθελαν ένοπλους να εισέλθουν στην καφετέρια».

Προκλήθηκε επεισόδια και οι άνδρες της ασφαλείας της Εμινέ, κάλεσαν τον επικεφαλής ασφαλείας της πρεσβείας. Σύμφωνα με την Blic, εκλήθη αμέσως η σερβική αστυνομία, η οποία προσήγαγε τους επισκέπτες και τους σερβιτόρους που αντέδρασαν κατά της εισόδου των ενόπλων. Μετά την ταυτοποίηση, απελευθερώθηκαν.

Ο Ερντογάν πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη Σερβία, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησε την οικονομική συνεργασία, την κατασκευή της εθνικής οδού προς το Σεράγεβο και το Κοσσυφοπέδιο με το Σέρβο ομόλογό του, Αλεξάνταρ Βούσιτς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail