Στα σχέδια το νέο θηριώδες Beriev Be-2500 με μέγιστο βάρος απογείωσης 2500 τόνων και άνοιγμα φτερών 125.5 μέτρα

Freepen.gr - Οι Ρώσοι σχεδιαστές δουλεύουν ένα σχέδιο ενός αμφίβιου αεροσκάφους με μέγιστο βάρος απογείωσης πάνω από 1.000 τόνους, και πάνω από είκοσι φορές μεγαλύτερο από την μαζική σειρά αμφιβίων αεροσκαφών Beriev Be-200, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της United Aircraft Corporation σύμφωνα με το Sputnik.

"Η εταιρεία αεροσκαφών Beriev εργάζεται πάνω σε σχέδια μελλοντικών αμφίβιων αεροσκαφών με βάρος απογείωσης άνω των 1.000 τόνων. Τα αεροσκάφη αυτά μπορούν να μεταφέρουν φορτία και επιβάτες σε μεγάλες αποστάσεις σε υψόμετρο και ταχύτητες εγγενείς στα αεροσκάφη, χρησιμοποιώντας την υποδομή μεταφορών των υφιστάμενων θαλάσσιων λιμένων", ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο τύπου.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε για ποιο έργο μιλούσε. Ωστόσο, κατά το παρελθόν, ήταν γνωστό ότι έχει βάλει στα σκαριά το σχέδιο του Be-2500, ενός υπερ-βαρέος υδροπλάνου με προγραμματισμένο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 1.000 τόνους, μέγιστο βάρος απογείωσης 2.500 τόνων, άνοιγμα πτέρυγας 125.5 μέτρα, μήκος 115,5 μέτρα, μέγιστη ταχύτητα 800 χιλιομέτρων και προβλεπόμενη αυτονομία 16 χιλιομέτρων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail