Σπάνε όλα τα ρεκόρ οι Τούρκοι: Κοντεύουν τις 4.000 παραβιάσεις στο Αιγαίο

Freepen.gr - Το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε ότι ο αριθμός των περιστατικών με τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της χώρας πάνω από το Αιγαίο κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2019 έφτασε τις 3.954, ο μεγαλύτερος αριθμός καταγεγραμμένων παραβιάσεων από το 1985, αναδεικνύει το ahvalnews-com.

Ο αριθμός των παραβιάσεων του Τουρκικού εναέριου χώρου ήταν 3,705 το 2018 και 3,317 το 2017, σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές.

Ένα ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 18 φορές μόνο την Τρίτη, σημειώνει το δημοσίευμα.

Άνθρωποι και μηχανές εξαντλούνται σε έναν πόλεμο φθοράς και διεκδικήσεων που χτίζει κάθε μέρα επί χρόνια η Αγκυρα με την ελληνική πλευρά να μη διαθέτει την απάντηση, η οποία ίσως θα έπρεπε να είχε δοθεί εξαρχής.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail