Βιοτεχνία παραγωγής "μαϊμούδων" στη Δραπετσώνα - 30.965 απομιμήσεις

Εντοπίσθηκε, χθες (19-10-2019) το απόγευμα στη Δραπετσώνα, από αστυνομικούς του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, εργαστήριο- αποθήκη με μεγάλο αριθμό απομιμητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης , γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού. 

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, εκ των οποίων τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί και σε βάρος τους, σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Κερατσινίου-Δραπετσώνας δικογραφία, για πλαστογραφία, παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αθέμιτου ανταγωνισμού και εξαρτησιογόνων ουσιών. 



Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με χώρο στη Δραπετσώνα ο οποίος χρησιμοποιείται ως εργαστήριο απομιμητικών προϊόντων, εντοπίσθηκε ισόγεια οικία στην περιοχή, εντός της οποίας μετά από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • (30.965) τεμάχια απομιμητικών ειδών (υποδήματα, μπλούζες, ζώνες, γιλέκα, καπέλα, μαντήλια, μαγιό, βραχιόλια και σήματα)
  • (2) πρέσες και (2) σίδερα χειρός, επικόλλησης σημάτων
  • ποσότητα κάνναβης βάρους (702) γραμμαρίων
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail