Τι έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης στις 22 Αυγούστου 2015 για τη φύλαξη των συνόρων με ξυπνιτζίδικο ύφος

«Αν δεν το έχετε καταλάβει, όλες οι άλλες γειτονικές Χώρες, σφραγίζουν τα σύνορά τους εκτός από μας...και θα τους ξαναψηφίσετε;» αναρτούσε στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης στα τέλη του Αυγούστου του 2015.

Στρατής Μαζίδης

Ήταν η εποχή του λιασίματος και του όποιος δηλώνει πρόσφυγας, θα λαμβάνει άμεσα 6μηνη άδεια παραμονής δίχως να πρέπει αυτό να το στοιχειοθετεί.




Τώρα η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην κυβέρνηση. Οι πολλοί τους ψήφισαν ως πιο πατριώτες από το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας ότι θα σταματήσει όλη αυτή η ιστορία με τους μετανάστες που φτάνουν παράνομα στην πατρίδα μας.

Τρεις μήνες μετά η ΝΔ ως κυβέρνηση δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε. Οι ΜΚΟ εξακολουθούν να βρίσκονται στα νησιά ενώ παραμένει όλο εκείνο το κάδρο των ευνοϊκών συνθηκών που έχουν καταστήσει τη χώρα μας ιδανικό προορισμό. Ή μάλλον όχι, έχει κάνει κάτι. Έβγαλε πρόσκληση ενδιαφέροντος για διαμερίσματα και ξενοδοχεία ενώ αποφάσισε να μετατρέψει μέχρι τις 31-12-2024 μια πτέρυγα νοσοκομείου σε μονάδα φιλοξενίας.

Άραγε ο κ. Γεωργιάδης που πρόσφατα δήλωσε ότι ως υπουργός θα αναφέρεται σε βορειομακεδόνες και ως ιδιώτης σε σκοπιανούς, έχει καταλάβει πως όλες οι άλλες γειτονικές χώρες, έχουν σφραγίσει τα σύνορά τους εκτός από μας; Πέντε χρόνια πέρασαν από όταν το έγραψε; Και τι περιμένει; Να τον ξαναψηφίσουν;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail