Το μενού σίτισης της Μόριας για 13.060 άτομα: Τι περιλαμβάνει και πόσο θα στοιχίσει

Freepen.gr - Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ από το Υπουργείο Αμυνας η απόφαση (ΑΔΑ: Ψ9Η86-4Σ6) με τη σύμβαση ανάμεσα στην 98η Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής και ένωση τριών εταιρειών με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σίτισης στους διαμένοντες πρόσφυγες και παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας μετανάστες στο Κ.Υ.Τ. της Μόριας (στρατόπεδο Παραδέλη).

Η σύμβαση αφορά τη σίτιση 13.060 ατόμων με δυνατότητα επέκτασης στα 14.000 άτομα εάν απαιτηθεί” για διάστημα 7 ημερών (από 8 έως και 14 Οκτωβρίου 2019) περιλαμβάνοντας πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 7 ημέρες και έχει συνολική εκτιμώμενη αξία προ ΦΠΑ € 458.021,55. Η διαδικασία σύναψης της σύμβασης διενεργήθηκε κατόπιν διαπραγμάτευσης χωρίς την προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού για λόγους κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης.

Ολόκληρη τη σύμβαση με τους όρους της μπορείτε να τη διαβάσετε αναλυτικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ - link


Πατήστε στις εικόνες για πλήρη μεγέθυνση.








 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail