Στα μπουντρούμια των Αδάνων κατέληξαν με καταδρομική επιχείρηση 13 άτομα που έγραψαν για την εισβολή

Freepen.gr - Δεκατρία άτομα κρατούνται στα Αδάνα για τις θέσεις που μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα κατά της τουρκικής κατοχής της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας. Νωρίς σήμερα το πρωί, η αστυνομία πραγματοποίησε "καταδρομικές" επιχειρήσεις σε 16 κατοικίες στην ευρύτερη επαρχία των Αδάνων, σύμφωνα με το πρακτορείο ANF.

Δεκατρία άτομα τέθηκαν υπό κράτηση για τις θέσεις που μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα κατά της τουρκικής κατοχής της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας. Υπάρχουν αναφορές για ακόμη τρία άτομα ότι τελούν υπό κράτηση.

Από την έναρξη της εισβολής του τουρκικού κράτους στη Βόρεια και την Ανατολική Συρία στις 9 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στο τμήμα για τις θέσεις τους που μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεκάδες από αυτούς φυλακίστηκαν. Ακολουθεί σχετικό βίντεο από τις επιχειρήσεις στα Αδανα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail