Η Volkswagen κοντά στην οριστική απόφαση για εργοστάσιο 1 δις ευρώ στην Τουρκία

renehesse / pixabay
Freepen.gr - Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen βρίσκεται πλέον κοντά σε μια οριστική απόφαση για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στην Τουρκία, σύμφωνα με το Reuters παραθέτοντας δηλώσεις μέλους του διοικητικού συμβουλίου σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο την Πέμπτη.

"Είμαστε σε τελικές συνομιλίες με την Τουρκία", δήλωσε ο Andreas Tostmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου που είναι αρμόδιος για την παραγωγή, προσθέτοντας ότι αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες μέσα σε δύο εβδομάδες αλλά "ίσως και νωρίτερα".

Αναφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια, πηγές κοντά στην εταιρεία ανέφεραν ότι το εργοστάσιο που θα παράγει διαφορετικά μοντέλα θα κοστίσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο ευρώ (1,09 δισ. Δολάρια).

Σύμφωνα με προηγούμενες εκθέσεις, η εταιρεία ήταν μεταξύ της Βουλγαρίας και της Τουρκίας για την κερδοφόρα επένδυση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail