Αυτή η εικόνα μέρα μεσημέρι στο Twitter είναι ανησυχητική για το αύριο στις γειτονιές της Ελλάδας

Πέτυχα λίγο νωρίτερα και εντελώς τυχαία πάνω σε μια αναζήτηση ένα tweet στο οποίο υπάρχει μάλιστα αρκετή συζήτηση από κάτω. Μέρα μεσημέρι στη χώρα μας δύο [;] νεαροί, μάλλον έφηβοι, και πιθανότατα αλλοδαποί με βάση το πνεύμα της ανάρτησης και το σχολιασμό της, τσιτσιδώνονται και βουτούν σε κάτι που μοιάζει με συντριβάνι.

Του Στρατή Μαζίδη


Ο αναρτήσας δηλώνει ότι ενημέρωσε παρακείμενο περιπολικό εισπράττοντας αδιαφορία και το χειρότερο, μεταθέτοντας στους κατοίκους την αρμοδιότητα για την τήρηση των νόμων μέσα από ένα αόριστο κι ευθυνόφοβο "αν δεν τους ήθελε η γειτονιά θα τους είχε διωξει". Και τι είναι η γειτονιά; Χωροφυλακή; Με το ίδιο σκεπτικό αύριο μεθαύριο θα τα ρίχνουμε όλα στις γειτονιές.

Αυτή είναι η Ελλάδα που αλλάζει. Για εμάς μετατρέπεται σε κάτι που δε μας αρέσει αλλά για άλλους αποτελεί παράδεισο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος όλων αυτών των ροών και δεν ευθύνεται κανένας Ερντογάν. Αν η χώρα μας πάψει να είναι δημοφιλής προορισμός για μερικούς συγκεκριμένους λόγους, θα σταματήσουν κι οι ροές.

Για την ώρα η χώρα μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail