Ρωσικό καψόνι στον Νετανιάχου, περίμενε τρεις ώρες να δει τον Πούτιν - Times of Israel


[Alexander Zemlianichenko/Reuters]
Freepen.gr - Ο ηγέτης του κόμματος Yisrael Beytenu, Avidgor Liberman άσκησε σκληρή κριτική στον  πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu για την επίσκεψή του στη Ρωσία πριν από τις γενικές εκλογές στο Ισραήλ και υποστήριξε ότι παρέμεινε σκοπίμως επί ώρα να αναμένει να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, σημειώνουν οι timesofisrael.com.

"Στη Ρωσία, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα όσα σχεδιάζονται με τη μικρότερη λεπτομέρεια. Όταν κρατούν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ σε μια αίθουσα αναμονής για περίπου τρεις ώρες, αυτό πιθανότατα δε συμβαίνει τυχαία", δήλωσε ο Λίμπερμαν σε εκδήλωση στο προάστιο του Τελ Αβίβ του Γκιβατάιμ.

Η συνάντηση του Νετανιάχου με τον Πούτιν στο Σότσι την Πέμπτη ξεκίνησε τρεις ώρες αργότερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί, καθώς ο Ρώσος ηγέτης αργότερα επέστρεψε από μια εκδήλωσης στο Νταγκεστάν.

«Στη Ρωσία τίποτε δε γίνεται τυχαία» στη Ρωσία, πρόσθεσε ο Liberman, ο οποίος γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Δημοκρατία της Μολδαβίας. "Ούτε μύγα δεν μπορεί να πετάξει χωρίς αεροπορικό εισιτήριο".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail