Sukhoi 57 και ο μη επανδρωμένος Κυνηγός (Okhotnik) πέταξαν μαζί για πρώτη φορά

Freepen.gr - Το τελευταίας τεχνολογίας μη επανδρωμένο αεροσκάφος Okhotnik πραγματοποίησε την πρώτη του αυτοματοποιημένη πτήση σε πλήρη διαμόρφωση μαζί με έναν μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57, έχοντας εισέλθει στην ζώνη καθήκοντος, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το UAV Okhotnik και το ηγετικό αεροσκάφος σε συνδυασμό είχαν επεξεργαστεί την επέκταση του πεδίου ραντάρ του μαχητικού και τον προσδιορισμό στόχου για τη χρήση των αεροπορικών όπλων μακράς εμβέλειας χωρίς να εισέλθουν στη ζώνη πιθανής αντίδρασης αεράμυνας.

Η πτήση διήρκεσε περισσότερο από 30 λεπτά. Οι δοκιμές του ολοκαίνουριου συστήματος μάχης που σχεδίασε η εταιρεία Sukhoi διεξάγονται σε ένα από τα αεροδρόμια δοκιμής του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Το UAV Okhotnik είναι κατασκευασμένο με ειδικά υλικά και επιχρίσματα χρησιμοποιώντας τη διαμόρφωση πτερυγίου πτήσης για να καταστεί πρακτικά αόρατο για τα μέσα ανίχνευσης ραντάρ. Είναι εξοπλισμένο με συσκευές ειδικού σκοπού για οπτοηλεκτρονικό, ασύρματο και άλλα είδη επιτήρησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail