Άγκυρα: Η Τουρκία μπορεί να αγοράσει Su-57 με ευνοϊκούς όρους

Freepen.gr - Η Τουρκία μπορεί να αγοράσει ρωσικά μαχητικά Su-57 με ευνοϊκούς όρους, δήλωσε ο πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ.

"Γιατί όχι; Φυσικά, κάθε χώρα έχει ανάγκη για την αμυντική βιομηχανία, αν χρειαστεί, η Τουρκία μπορεί να την χρησιμοποιήσει για την αμυντική βιομηχανία. Αυτό, θυμηθείτε, συνέβη με το S-400, αγοράσαμε τα S-400 [πυραυλικά συστήματα άμυνας]. Η Τουρκία μπορεί να αγοράσει κάποια όπλα για την άμυνά της μόνο με ευνοϊκούς όρους, μπορεί να αγοραστεί από τη Ρωσία ή από άλλες τρίτες χώρες", δήλωσε ο Σεντόπ σε ερώτηση του Sputnik.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη διεθνή αεροπορική και διαστημική επίδειξη MAKS-2019 στο Zhukovsky έξω από τη Μόσχα τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολούθησε ακροβατικά που εκτελούσαν τα ρωσικά αεροσκάφη Su-35, Su-57 και MiG-35.

Ο Ερντογάν είπε στη συνέχεια στα ΜΜΕ ότι τα Su-35s ή Su-57 θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το F-35 της Lockheed μετά το μπλοκάρισμα της παράδοσής τους από την Ουάσινγκτον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail