Η Τουρκία ξεκίνησε συζητήσεις για το Su-35 σε πρώτη φάση

Marina Lystseva/TASS
Freepen.gr - Η αγορά ρωσικών Sukhoi Su-35 από την Τουρκία μπορεί να αποτελέσει μια προσωρινή απόφαση για τη δημοκρατία, δήλωσε ο Ισμαήλ Ντέμιρ, υφυπουργός αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας, στο τηλεοπτικό κανάλι A Haber.

«Είμαστε στα αρχικά στάδια των συνομιλιών μας με τη Ρωσία [σχετικά με την αγορά μαχητικών]. Το Su-35 μπορεί να αποτελέσει μια προσωρινή απόφαση για εμάς και πρέπει να διεξαγάγουμε εκτενείς συνομιλίες για διάφορα θέματα», υπογράμμισε.

Νωρίτερα, το εκτελεστικό μέλος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας, Ντμίτρι γουγκιάεφ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν έχει ακόμη έρθει σε επαφή με τη Ρωσία για να αγοράσει τα μαχητικά Su-57. Υπογράμμισε ότι «οι διαβουλεύσεις άρχισαν για το Su-35 και το Su-57 αποτελεί θέμα για μελλοντική συζήτηση».



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail