Οι τουρκικές δυνάμεις αρχίζουν την εκπαίδευση στους S-400 σε ρωσικό έδαφος

Freepen.gr - Το προσωπικό της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθεί εκπαίδευση στα συστήματα πυραυλικής άμυνας S-400 στη Ρωσία. "Η εκπαίδευση στους S-400 ξεκίνησε στην Γκατσίνα της Ρωσίας με τη συμμετοχή προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας στο πλαίσιο του έργου του συστήματος αεροπορικής και πυραυλικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας", ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας στις 4 Σεπτεμβρίου σε ένα tweet.



Η Άγκυρα παρέλαβε την πρώτη παρτίδα των S-400 τον Ιούλιο ενώ η δεύτερη παρτίδα ξεκίνησε να παραλαμβάνεται στις 27 Αυγούστου και η παράδοση προβλέπεται να συνεχιστεί για περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Σε προηγούμενα δημοσιεύματα έχει τονισθεί ότι οι S-400 θα είναι πλήρως επιχειρησιακοί την άνοιξη του 2020 οπότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η παράδοση των συστημάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail