Ανοησία, ασχετοσύνη ή κάτι άλλο; Πρωτοφανές αυτογκόλ σε ελληνική navtex με το Καστελόριζο που παίζει το παιχνίδι του Νταβούτογλου

Freepen.gr - Ένα από τα πεδία αντιπαράθεσης Ελλάδας και Τουρκίας ως προς την ΑΟΖ εντοπίζεται στο Καστελόριζο. Το νησί ανήκει στο Αιγαίο Πέλαγος, ωστόσο σύμφωνα με το "δόγμα Νταβούτογλου" το Καστελόριζο είναι μεν ένα ελληνικό νησί αλλά ανήκει σε μια άλλη θάλασσα και όχι στο Αιγαίο, είναι απομονωμένο και συνεπώς δεν μπορεί να έχει ούτε υφαλοκρηπίδα, ούτε ΑΟΖ αλλά μόνο χωρικά ύδατα.

Η Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού σε Navtex που εξέδωσε, αναφέρεται σε Αιγαίο Πέλαγος, Ιόνιο Πέλαγος και στη...Θάλασσα του Καστελορίζου.

https://www.hnhs.gr/el/online/navtex 

Ανοησία; Ασχετοσύνη; Ή μήπως κάτι άλλο; Πόσες ακόμη θάλασσες του Καστελορίζου θα βρει κανείς αν αρχίσει να ψάχνει τις Navtex.


 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail