Δείτε τα χέρια των τούρκων επισήμων, «σαν να είναι έτοιμα να πνίξουν κότες»;

Και ενώ η δική μας αντιπροσωπεία στην χθεσινή επίσημη συνάντηση Ελλάδος – Τουρκίας έχει ένα πολιτισμένο αέρα και μια ευπρεπή διάθεση σοβαρότητας , οι τούρκοι είναι σφιγμένοι πάνω στις καρέκλες με ανοικτές τις παλάμες τους πάνω στους μηρούς σαν να είναι έτοιμοι να ορμήσουν και να σφίξουν κάποιους λαιμούς.

Η φωτογραφία αυτή είναι αδιάψευστος μάρτυρας αυτών που βιώνουν οι κάτοικοι και οι φρουρές του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου.

Η κίνηση , η ακαμψία ακόμα και ο μορφασμός δείχνουν εσώψυχα – συμπεριφορές και αυτό που έρχεται δυστυχώς σύντομα . Δηλ. μέρες δίχως αναπνοή.

Μην πλανάστε πλάνη οικτρά μπλέξαμε άσχημα με δαύτους που δεν καταλαβαίνουν από λόγια .

Στα πρόσωπα της τουρκικής αυτής αντιπροσωπείας κρύβεται η θηριωδία αιώνων τόσων σφαγμένων Ελλήνων και άλλων εθνών.

Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης κατάλαβαν με ποιον επίσημο καλεσμένο έχουν να κάνουν και κατέβηκαν στον δρόμο με αυτή την αυτοκινητούμενη λεζάντα.


 
«Σεπτέμβριος 24, 2019. 20:30 Νέα Υόρκη.

Γιγαντιαία αφίσα επάνω σε φορτηγό που περιέτρεχε τους δρόμους της Νέας Υόρκης έγραψε ότι « Ο Ερντογάν, ο νονός των Τζιχαντιστών Τρομοκρατών δεν είναι ευπρόσδεκτος στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η κινούμενη αφίσα ήταν από το σουηδικό Ερευνητικό Πρόγραμμα «Τουρκία- Ισλαμικό κράτος» που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις ριζοσπαστικές και βίαιες εξτρεμιστικές τάσεις, με έμφαση στις ριζοσπαστικές τζιχαντιστικές συμμορίες.»

https://www.echedoros-a.gr

Κάποτε αδελφέ ο σουλτάνος είπε κότες εσάς στην Ελλάδα για αυτό και αναφέρθηκα προηγουμένως για κότες. Κότες που τις ταίζουν μέσα στα σιλό των μνημονίων με δανεικά χρήματα.

Λόγω ηλικίας όμως μπορεί να έχει προβλήματα όρασης γιατί δεν μπορεί να διακρίνει τις κότες από τους ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ που ήδη φτερουγίζουν γύρω του.

Μας το έστειλε μια καλή φίλη από την Κύπρο και την ευχαριστούμε για την παραβολική παρατήρηση και τις επισημάνσεις της.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail