Η Ισλαμική εισβολή, ο αφελληνισμός της χώρας και τι πρέπει να γίνει

Η μαζική εισβολή των Μουσουλμάνων εποίκων συνεχίζεται με σταθερούς ή και αυξανόμενους ρυθμούς ρυθμούς, γεγονός που εφ’ όσον δεν ανατραπεί, προδικάζει τον αφελληνισμό της χώρας μας, τη Λιβανοποίηση και Ισλαμοποίσή της. Με δεδομένη τη συνεχόμενη μαζική εισβολή, την παρουσία εδώ πάνω από 2 εκ. Μουσουλμάνων, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Δυτικής Θράκης,το κλείσιμο των βορείων συνόρων, την υπεργεννητικότητά τους, σε συνδυασμό με τη μεγάλη υπογεννητικότητα των Ελληνίδων και τη φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό, στο ορατό μέλλον οι Μουσουλμάνοι θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά. Αυτό σημαίνει απλά ότι, ο Ελληνισμός θα εξαφανιστεί από την κοιτίδα του ύστερα από 3.000 χρόνια ιστορικής διαδρομής χωρίς να έχει πέσει ούτε μια ντουφεκιά. 

Από: odosdrachmis.gr

Τι πρέπει να κάνουμε

Αν δε θέλουμε να χάσουμε τη χώρα μας, είναι αναγκαίο να απομακρυνθούν άμεσα οι δουλεμπορικές ΜΚΟ από τα νησιά και τον Έβρο και να επιβληθούν βαρύτατες ποινές στους διακινητές με ριζικές αλλαγές στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο που χαϊδεύει τα δουλεμπορικά κυκλώματα. Επί πλέον, χρειάζεται να υπάρξει αποτελεσματικός έλεγχος των συνόρων, να δημιουργηθούν αντικίνητρα για τους παράνομους εισβολείς, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απελάσεων, να απελαύνονται άμεσα οι μετανάστες που καταδικάζονται για παραβατική συμπεριφορά, να απαγορευτεί η εξαγωγή συναλλάγματος από μη νόμιμους μετανάστες.

Παράλληλα, αναγκαίο είναι να ληφθούν μέτρα για την ισχυρή προστασία της Ελληνίδας μητέρας, σε συνδυασμό με την επιλεκτική υποδοχή ενσωματώσιμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Ατόμων δηλ. που λόγω της ορθόδοξης πίστης ή της ανεξιθρησκείας τους, θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία κυρίως μέσα από μεικτούς γάμους και θα Ελληνοποιηθούν στην πραγματικότητα, τυπικά και κυρίως ουσιαστικά.

Το μέγιστο πρόβλημα αφορά τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι από τη φύση της θρησκείας τους, πουθενά στον κόσμο δεν ενσωματώθηκαν στις εθνικές κοινωνίες.Αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα την οποία όποιοι δεν βλέπουν εθελοτυφλούν ή δεν ενδιαφέρονται για την ύπαρξη του Ελληνισμού. Αυτή η αντίληψη που επιβάλλουν ξένα συμφέροντα πρέπει να πολεμήσουμε για να σωθεί η χώρα.
ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.