Τραγελαφικές καταστάσεις: Η ΑΑΔΕ αρχίζει μαθήματα αυτοάμυνας στους υπαλλήλους της

12019 / pixabay
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ξεκινά δωρεάν μαθήματα (οι φορολογούμενοι τα πληρώνουν) αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε τυχόν απρόοπτες καταστάσεις όταν διενεργούν σχετικούς ελέγχους. Στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει για πέμπτη χρονιά (περίοδος 2019-2020) το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας και καλεί όλους τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε.στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό. 

Από όποια πλευρά κι αν το δεις κανείς, η κατάσταση με τους φόρους, τους ελέγχους, τους ελεγκτές και τους ελεγχόμενους έχει καταλήξει τραγελαφική. Το ενδεχόμενο αντί να παίζουμε να ξύλο, να θεσπίσουμε ένα ήπιο φορολογικό σύστημα δίχως τον κρατικό μπαμπούλα πανταχού παρόντα που θα το σέβονται όλοι, ακόμη δεν το εξετάζουμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail