Πρόσκληση σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου και του μιούζικαλ

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες από τον χώρο του κινηματογράφου και του μιούζικαλ από τη Φιλαρμονική Χαλανδρίου, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης», προβάλλοντας και τιμώντας τη μεγάλη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας σας προσκαλούν σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Αγαπημένες συνθέσεις και τραγούδια θα αποδοθούν από τη σπουδαία Φιλαρμονική Χαλανδρίου, με 40 και πλέον μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, και τις διακεκριμένες τραγουδίστριες Άννα Μορφίδου και Σοφία Παπαδημητροπούλου.

Θα προηγηθεί ολιγόλεπτη ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα από την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κυρία Χάρι Ματσούκα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail