Εισαγόμενες επενγδύτριες ξαλάφρωναν περαστικούς στην Ερμού από τα...περιττά βάρη

kirkandmimi / pixabay
Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για την ενίσχυση της αστυνόμευσης σε εμπορικά και τουριστικά σημεία του κέντρου των Αθηνών, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, μεσημβρινές ώρες της 12-9-2019 στην οδό Ερμού, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς ποδηλάτες της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, τρείς (3) αλλοδαπές οι οποίες κατελήφθησαν να αφαιρούν, μέσα από την τσάντα πεζής, ένα πορτοφόλι.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε το πορτοφόλι το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -115- ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες, από τον περασμένο Αύγουστο προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη κλοπών τόσο από πελάτες εμπορικών καταστημάτων όσο και από πεζούς σε πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών από πελάτες καταστημάτων καθώς και τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών από πεζούς.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail