Αλλοδαπός πιάστηκε στα πράσα ενώ άνοιγε αυτοκίνητο: δε μας είπαν όμως μετά τι συνέβη

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, μεσημβρινές ώρες της 4-9-2019, στο Μοναστηράκι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 31χρονος αλλοδαπός την στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο με τη χρήση υαλοθραύστη.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο δράστης τον τελευταίο μήνα εντόπιζε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας και αφού παραβίαζε είτε τις κλειδαριές είτε τα παράθυρα με τη χρήση υαλοθραύστη, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, αποσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 31χρονος κατά τον τελευταίο μήνα έχει διαρρήξει πέντε (5) επιπλέον αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Μετά τι συνέβη; Προφυλακίστηκε; Αφέθηκε ελεύθερος; Θα δικαστεί, θα εκτίσει την ποινή του και θα επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα του;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail