Ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη αδειάζει την οικογένεια Μπακογιάννη…

Εξ όσων φαίνεται εκεί στη ΝΔ “είναι μια ωραία ατμόσφαιρα” και δυστυχώς δεν μπορούν να διαχειριστούν την Εξουσία! Θα το πεις αλαζονεία, προσωπικά μαχαιρώματα συμφερόντων, ηλιθιότητα; Ίσως όλα μαζί και άλλα ακόμη.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Γιατί τα πέναλτι που κάνει καθημερινά η “γαλάζια παράταξη” δεν έχουν τελειωμό.

Τελευταίο σεισμικό κρούσμα, η επιθυμία της “Αττικό Μετρό” να αλλάξει την ονομασία δυο παραδοσιακών σταθμών με χριστιανικό προσδιορισμό, λόγω της θέσεως αυτών των σταθμών.

Εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση η “Αττικό Μετρό” πώς μετονομάζονται οι σταθμοί "Ευαγγελισμός" και "Αγίου Δημητρίου", αντίστοιχα σε Παύλου Μπακογιάννη και Αλέξανδρου Παναγούλη. Και γι΄ αυτήν την αθλιότητα ξέσπασε ένας κακός χαμός στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τέτοιος που προφανώς ανάγκασε την οικογένεια του αξέχαστου Παύλου Μπακογιάννη να βγάλει ανακοίνωση, αλλά και του ίδιου του γιου του και σημερινού Δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη στο λογαριασμό του στο fb:

«Ευχαριστούμε θερμά την "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ", για την τιμητική πρόταση μετονομασίας του σταθμού "Ευαγγελισμός" σε "Παύλος Μπακογιάννης", την οποία δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Η απόφαση έχει προκαλέσει συζητήσεις. Για ευνόητους λόγους, δεν θέλουμε το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη να μπει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Άλλωστε, κάτι τέτοιο, θα προσέβαλε τη μνήμη ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για τη συμφιλίωση και την ενότητα.

Η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα. Το ότι η μνήμη του είναι ζωντανή και οι ιδέες του εξακολουθούν να εμπνέουν 30 χρόνια μετά, μας αρκεί. Και πάλι ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Ακολούθως έρχεται ο κ. Νίκος Ταχιάος, Πρόεδρος της “Αττικό Μετρό ΑΕ” και μας τρελαίνει τελείως. Αφού δια μέσω του ίδιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αδειάζει την οικογένεια Παύλου Μπακογιάννη, καταγγέλλοντας ότι η οικογένεια όχι μόνο ήταν ενήμερη εξαρχής για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά είχε κατά νου να χρηματοδοτήσει την εκδήλωση της μετονομασίας.

Λέγει επίσης πως ήθελε να αποφύγει τον όποιο σχολιασμό, αλλά το κάνει μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Μπακογιάννη.

Μας λέγει πώς, δεν του ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση και με το "καλημέρα" ένας Θεσσαλονικιός πρόεδρος της "Αττικό Μετρό" αποφάσισε να βαφτίσει ξανά τους σταθμούς της Αθήνας.

Εμείς να θυμίσουμε, πως ο Νίκος Ταχιάος είναι εκλεκτός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και γι΄ αυτό τοποθετήθηκε Πρόεδρος στην "Αττικό Μετρό", αφού πρώτα απέτυχε να γίνει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπου καταποντίστηκε εκλογικά.

Από την άλλη μεριά όμως, είναι τυχαία αυτή η πρωτοβουλία μετονομασίας δυο σταθμών του μετρό, των οποίων τα ονόματα είναι αφιερωμένα στην Παναγία (λόγω του νοσοκομείου) και στον Άγιο Δημήτριο (λόγω της περιοχής);

Ενδεχομένως και να είναι τυχαίο το γεγονός, πως προεκλογικά είχε συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόξενο και φωτογραφήθηκε μπροστά από το πορτραίτο του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ! Θα έλεγε κάποιος, μα ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν κάποιοι;

Τέλος πάντων, αντιλαμβάνεστε πως το πρόβλημα στη ΝΔ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι πάρα πολύ σοβαρό. Αγγίζει τα όρια, εκτός της κομματικής κρίσης και της ενδοοικογενειακής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail