Μη βάλεις το όνομα του ανθρώπου σε μια ταμπέλα που εμείς σου ζητήσαμε!

Ο Νίκος Ταχιάος μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί Δήμαρχος Θεσσαλονίκης χάνοντας από ένα γαλάζιο αντάρτη και στη συνέχεια να μην μπει ούτε στη Βουλή, ωστόσο δε φαντάζομαι πως επιθυμούσε να κάνει από μόνος υποκλίσεις στην οικογένεια Μητσοτάκη-Μπακογιάννη, όσο κι αν διαβάζουμε πως ανήκει στον κύκλο της.

Του Στρατή Μαζίδη

Το πιθανότερο, όπως κι ο ίδιος αποκάλυψε και κανείς δε διέψευσε, είναι ότι του ζητήθηκε να προχωρήσει σε αυτές τις αλλαγές ονομασίας των σταθμών όπου...εντελώς τυχαία έχουν έως σήμερα χριστιανική αναφορά. Και ο Ταχιάος ως καλός και πιστός στην οικογένεια άνθρωπος, κι αφού μέσα σε λίγες εβδομάδες έλυσε όλα τα προβλήματα του Μετρό, ανταποκρίθηκε.

Γιατί θα μπορούσε πχ να πει "όχι, εγώ τέτοια πράγματα δεν τα θεωρώ σοβαρά και δεν τα κάνω". Η οικογένεια πάλι δεν περίμενε με τίποτε αυτήν την ταχύτατη αντίδραση της κοινωνίας που πραγματικά με τα εύστοχα και σαρκαστικά της σχόλια έδωσε διαστάσεις κωμωδίας στην πρωτοβουλία.

Και κάπως έτσι ο Δήμαρχος Αθηναίων έγραψε μια συγκινητική δήλωση εκ μέρους της οικογένειας λέγοντας πως θέλαμε τον πατέρα μας εδώ δίπλα μας και όχι σε ταμπέλες. Και αυτή είναι η αλήθεια. Τους ανθρώπους μας που φεύγουν πρόωρα, δεν μπορεί να τους χωρέσει καμία επιγραφή. Απλά ο Δήμαρχος όφειλε να είχε δώσει αυτήν την απάντηση από την πρώτη στιγμή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail