Ζευγάρι καλοπερασάκηδων γεύθηκε τη..."μακεδονική" κουζίνα στα Σκόπια και ξετρελάθηκε

Freepen.gr - Ένα ζευγάρι που πηγαίνει ταξίδια, περνάει καλά και προφανώς κερδίζει από αυτό φαίνεται κατενθουσιασμένο στην κάμερά του με τη..."μακεδονική" κουζίνα. Οι  Jack and Gab Explore σημειώνουν ότι δεν ήταν ακριβώς σίγουροι ως προς τα "μακεδονικά φαγητά" μέχρι να ταξιδέψουν στα Σκόπια. 

Μας διαβεβαιώνουν και...επίσημα (ωσάν να πρόκειται για κάποιο φορέα) ότι το "μακεδονικό" φαγητό είναι νοστιμότατο, θυμίζει τις βαλκανικές κουζίνες αλλά όντας πιο πικάντικο έχει καθαρή επιρροή από την Τουρκία.

Θα ρωτήσει κανείς γιατί προβάλλουμε αυτό το ζευγάρι καλοπερασάκηδων. Διότι πολύ απλά η πολιτική και τα μηνύματα γίνονται και με βίντεο. Για όσους μάλιστα επισκεφθούν το κανάλι τους και ρίξουν μια ματιά στα βίντεο τους θα προσέξουν ότι ενώ άλλα βίντεό τους έχουν γύρω στις 10.000 θεάσεις, το συγκεκριμένο πλησιάζει τις 100.000. Ίσως τυχαία, ίσως όχι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail