Μετονομασία Σκοπιανού τηλεπικοινωνιακού παρόχου σε σκέτο Μακεδονία


Στις 3 Σεπτεμβρίου η Σκοπιανή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών 'VIP' μετονομάστηκε σε 'Α1 Μacedonia'.

H εταιρία ανήκει στην Αυστριακών συμφερόντων, A1 Telekom Austria Group. Η τελευταία έχει ήδη αποκτήσει πλειοψηφικά πακέτα μετοχών σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους άλλων 6 Ευρωπαϊκών κρατών, όπως αποκαλύπτει το History of Macedonia.

Να σημειωθεί ότι η A1 Telekom έχει ήδη προβεί σε μετονομασίες των αντίστοιχων εταιριών ώστε να παραπέμπουν στην επίσημη ονομασία του εκάστοτε κράτους (πχ A1 Bulgaria (Βουλγαρία), A1 Hrvatska (Κροατία), A1 Slovenija (Σλοβενία), κ.α.).

Και εδώ προκύπτουν αρκετά ερωτήματα γιατί ειδικά σε αυτήν την περίπτωση επιλέχτηκε διαφορετική ονομασία από την επίσημη ονομασία "Βόρεια Μακεδονία".

Όπως και αρκετά ερωτήματα γενικά για την στατικότητα και την αντοχή στον χρόνο της ονομασίας "Βόρεια Μακεδονία", καθότι όπως αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση, περισσότερο υπάρχει για τα μάτια του κόσμου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail