Τους έκαναν τσακωτούς την ώρα της μετακίνησης και τους "εξαφάνισαν" μέσα στην έρημο

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) πραγματοποίησε επιθέσεις αντιποίνων κατά των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Badiya Al-Sham της Homs την Τετάρτη, εξαλείφοντας αρκετούς τρομοκράτες και εχθρικά οχήματα κοντά στην αρχαία Παλμύρα.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdarnews κοντά στο σημείο της επίθεσης, ένας ανιχνευτής του στρατού εντόπισε μια ομάδα ισλαμιστών της οργάνωσης καθώς περνούσαν από την ερημική περιοχή ανατολικά της Παλμύρας σήμερα το πρωί.

Μόλις εντοπίστηκαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ο Συριακός Αραβικός Στρατός άρχισε να εκτοξεύει ρουκέτες κατά του κονβόι σημειώνοντας απευθείας χτυπήματα σε τρία εχθρικά οχήματα.

Η πηγή δήλωσε ότι η επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ισλαμιστών και την καταστροφή τριών από τα οχήματά τους, που ήταν κυρίως SUV.

Μετά την επίθεση του Συριακού Στρατού, η αεροπορία τους πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Badiya Al-Sham, προκαλώντας περισσότερες απώλειες στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός έχει εντείνει τις επιθέσεις του στην έρημο περιοχή ανατολικά της Παλμύρα τις τελευταίες 24 ώρες σε απάντηση στην ενέδρα του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Hamimah χθες το πρωί που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο αρκετών στρατιωτών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail