Στην Αυστρία δεν καταλαβαίνουν από...τουρκικούς «τσαμπουκάδες»

Με απόφαση της αυστριακής βουλής αποφασίστηκε το άμεσο κλείσιμο δυο μεγάλων τούρκο ισλαμικών οργανώσεων που δρουν στην χώρα, κάνοντας σκληρή προπαγάνδα και στους μουσουλμάνους Λαθρό υπέρ του Ισλάμ και της Τουρκίας. Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη οργή της Άγκυρας, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, αποφασίστηκε το κλείσιμο της, Türk İslam Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Birliği (ATİB), (Τουρκική Ένωση Ισλαμικού ¨Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και της Milli Görüş, γνωστής τουρκικής οργάνωσης που έχει παραρτήματα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες προπαγανδίζοντας έντονα το τουρκικό Ισλάμ και έχοντας μεγάλη επιρροή στους μουσουλμάνους λαθρό που έχουν κατακλείσει τις ευρωπαϊκές χώρες, (και την Ελλάδα).

Και οι δυο αυτές οργανώσεις είχαν αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στην Αυστρία μεταξύ των μουσουλμάνων Τούρκων αλλά και άλλων, με συνέπεια να είχαν καταστεί ένα αποσταθεροποιητικό στοιχείο και για αυτό αποφασίστηκε να τερματιστεί άμεσα η δράση τους.

Να δούμε και στην Ελλάδα πότε θα παραδειγματίσουμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail