Ο Αλέξης θα την ψηφίσει και ο Κυριάκος θα την τηρήσει: Τουλάχιστον τώρα το κατάλαβες;

Όπως διαβάζουμε στις ανταποκρίσεις των ΜΜΕ από τη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είπε στον σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ πως ο ίδιος δε θα υπέγραφε τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα την τηρήσει. Το ότι τα Σκόπια δεν την τηρούν, δεν έχει καμία σημασία για την ελληνική πλευρά.

Του Στρατή Μαζίδη

Για να είμαι ειλικρινής πότε δεν κατάλαβα κάτι. Μας λένε πως με την Τουρκία κάνουμε πίσω γιατί είμαστε...αδύναμοι. Με τα Σκόπια γιατί; Για να μην αδικήσουμε τους αδύναμους;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν ήταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι θυμούνται άλλωστε την "πατριωτική" κυβίστηση της Νέας Δημοκρατίας στα συλαλλητήρια, τα οποία αρχικά δεν καλόβλεπε.

Ο πρωθυπουργός όμως ως αρχηγός της αντιπολίτευσης εκτίμησε ότι αν εμφανιστεί με επικάλυψη μακεδονομάχου, τότε θα καταφέρει να πείσει το πόπολο. Υποτίμησε τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων και σε γενικές γραμμές τον επαλήθευσαν. Εμείς βέβαια καθώς επίσης και άλλες ανεξάρτητες φωνές τα σημειώναμε αυτά εγκαίρως και με επιχειρήματα. Παρουσιάζαμε τι μπορούσε να πράξει η ΝΔ και το μεγάλο ολοστρόγγυλο μηδέν που πραγματοποίησε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τιμήσει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό ίσχυε εξαρχής. Τουλάχιστον τώρα το κατάλαβες;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail