Οι κυρώσεις με τις οποίες απειλούσε η Ευρώπη της Γερμανίας την Τουρκία για τον θαλάσσιο Αττίλα αναβλήθηκαν επ’ αόριστον

Οι κυρώσεις με τις οποίες απειλούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση την Τουρκία ή καλύτερα η Ευρώπη της Γερμανίας,για τον θαλάσσιο Αττίλα και όχι μόνο, τελικά ξεχάστηκαν και παραπέμφθηκαν στις καλένδες της ιστορίας. Αναβλήθηκαν επ’ αόριστον μια και η Γερμανία κυρίως έχει πολλές business με την Τουρκία και δεν επιθυμεί να διαταράξει τις σχέσεις της με τον Σουλτάνο. Άλλωστε πάντα η Γερμανία είχε αγαστές σχέσεις με τους ανατολικούς μας γείτονες οι οποίοι κήρυξαν τον πόλεμο στους Ναζί μια μέρα πριν λήξει ο Β” παγκόσμιος πόλεμος!

Την ίδια εποχή η Ελλάδα αιματοκυλίστηκε από τη βαρβαρότητα των Γερμανών εισβολέων. Και στη συμφωνία του Λονδίνου συνυπογράψαμε το κούρεμα των κολοσσιαίων Γερμανικών χρεών και την αναδιάρθρωση του υπόλοιπου 30% με ευνοϊκή αναπτυξιακή ρήτρα.

Προφανώς θα περιμένουμε επ’ αόριστον τη συνδρομή της Ευρώπης της Γερμανίας τώρα που οι Τούρκοι για άλλη μια φορά εισβάλλουν στην Κυπριακή επικράτεια και προκαλούν με λόγια και πράξεις την χώρα μας, υποχρεώνοντάς την σε περίοδο οικονομικής ανέχειας, να καταβάλλει τεράστια ποσά για την προστασία της εδαφικής της ακεραιότητας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως υποπόδιο της Γερμανίας, θυμίζει το γνωστό Καραγκιόζιο δόγμα ”τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου”. Ως ανελέητος Γύπας, κατασπαράζει την Ελληνική οικονομία την οποία ενέταξε με λογιστικά κόλπα σε μια παγίδα χρέους, κατάσχει ολόκληρο το δημόσιο πλούτου της χώρας μας και μεγάλο μέρος του ιδιωτικού.

Το χρέος αυξάνεται κάθε χρόνο σε επίπεδα της τάξης των 30 δις. Και υπάρχουν ακόμα Γερμανοτσολιάδες των κατοχικών ΜΜΕ αλλά και αρκετοί αφελείς που τρώνε σανό και κουτόχορτο που δέχονται τα θηριώδη ψέματα των ΜΜΕ ότι, δήθεν τα χρέη τα κληρονομήσαμε από το παρελθόν και τώρα πληρώνουμε τις αμαρτίες μας, και ειδικότερα αυτές των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών μας.Ναι, υπήρχαν και υπάρχουν φαύλοι και διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί που εμείς έχουμε επανειλημμένα στηλιτεύσει από τις στήλες αυτές.

Αλλά οι δικοί μας φαύλοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι απλοί κλεφτοκοτάδες μπροστά στους γίγαντες της απάτης που εδρεύουν κυρίως στο Βερολίνο και στο Λουξεμβούργο όπου ξεπλένεται όλο το χρήμα. Αναρωτιόμαστε γιατί άραγε η “σύμμαχος” Γερμανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα τον αρχιαπατεώνα Χριστοφοράκο που τον έχει περιθάλψει στην στοργική αγκαλιά της το Βερολίνο και το αφεντικό του η Ζήμενς. Και αποτελεί ή όχι μέγιστη απάτη το γεγονός ότι, οι Γερμανοί αρνούνται να μας δώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις ;

Η χώρα μας βιώνει μια κόλαση ανθρωπιστικής κρίσης που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία τουλάχιστον σε καιρό ειρήνης. Βουλιάζουμε ολοένα και περισσότερο στη φτώχεια, στην ανεργία, στη δυστυχία, στην απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων νέων μας που μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Και όμως, το σύστημα πουλάει ψεύτικες ελπίδες για το αύριο.

Οι εντεταλμένοι εκπρόσωποί του, μεταπράτες, κεφαλαιούχοι της άρχουσας τάξης, κυβερνώντες κατ’ εντολήν των Γερμανών αφεντικών, εντεταλμένοι δήθεν αναλυτές και δημοσιογράφοι, παραμένουν προσκολλημένοι στην αποτυχημένη ΕΕ που κύριος λόγος ύπαρξής της είναι να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και τους Γερμανούς υπεράνω όλων.

Που ήταν η ΕΕ όταν καήκαμε στο Μάτι; Πουθενά. Και που είναι η ΕΕ τώρα στην πράξη και όχι στα λόγια που ο βάρβαρος γείτονας, ο Τούρκος Αττίλας, καταλύει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και εθνικής κυριαρχίας σε δύο κράτη μέλη της ΕΕ που υποτίθεται ότι, αποτελούν και τα ακραία ανατολικά της σύνορα; Πουθενά.Να την χαιρόμαστε αυτήν την Ευρώπη της στρεψοδικίας, της απάτης και της ντροπής.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.