Τουρκάλα αρθρογράφος σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλεσε την Τουρκία...κράτος δολοφόνο!

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δημόσια δήλωση γνωστής Τουρκάλας αρθρογράφου, της Nagehan Alçı, ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος δολοφόνος, (Katıl Ülke), και βαρύνεται με πολλά εγκλήματα. 

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συγκεκριμένα η Τουρκάλα αρθρογράφος της εφημερίδας Habertürk, στο ομώνυμο τηλεοπτικό κανάλι και σε μια με μεγάλης τηλεθέασης πολιτική εκπομπή με τον τίτλο, «Enine Boyuna», του δημοσιογράφου Mehmet Aslan και ενώ είχε ανάψει η συζήτηση με θέματα όπως το κουρδικό, το συριακό και άλλα ιστορικά γεγονότα, η αρθρογράφος Nagehan Alçı, που στο παρελθόν είχε εργαστεί και στην κρατική τηλεόραση TRT, σε στιγμή έντονου εκνευρισμού δεν δίστασε να αποκαλέσει την Τουρκία κράτος δολοφόνο.



Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η δήλωση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολλά κόμματα, αλλά δεν παύει να είναι μια πικρή αλήθεια που όπως φαίνεται άρχισαν να την αναγνωρίζουν και κάποιοι επώνυμοι Τούρκοι.

Καιρός ήταν! Ας τα ακούν οι δικοί μας Τουρκολάγνοι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail