Αλλοδαποί κατέλαβαν πάλι τις γραμμές στη Μαλακάσα: Να δούμε πόσο γρήγορα θα αρχίσει τις αγωγές η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Freepen.gr - Πριν πέντε ημέρες μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα και για κάποιο λόγο κυκλοφορούν ανενόχλητοι κατέλαβαν τις γραμμές του τρένου στο ύψος της Μαλακάσας (star.gr) με αίτημα να ταξιδέψουν δίχως να πληρώσουν εισιτήριο. Το που, πως και γιατί να ταξιδέψουν δεν το μάθαμε. Νωρίτερα είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο στο Σταθμό Λαρίσης.

Το ίδιο επανέλαβαν πάλι σήμερα στη Μαλακάσα. Ο Μιχάλης Τεζάρης γράφει στο newpost.gr:

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 80 μετανάστες πραγματοποίησαν νωρίτερα κινητοποίηση διαμαρτυρίας στις γραμμές του ΟΣΕ στον σταθμό της Μαλακάσας, με αποτέλεσμα τη διακοπή των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Η κινητοποίηση για άγνωστο λόγο ξεκίνησε στις 13.40 το μεσημέρι και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.  Ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, οι μετανάστες αποχώρησαν από το σημείο και πλέον τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά.

Άραγε εδώ δεν υπάρχει παραβίαση του νόμου; Αν έκλειναν κάποιοι άλλοι τις γράμμες, θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση; Οι μετανάστες αποχώρησαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν πού; 

Τι θα κάνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όταν εξοργισμένοι επιβάτες που χάνουν αεροπλάνα, πλοία, επαγγελματικά ραντεβού κτλ αρχίσουν να ζητούν αποζημιώσεις από την εταιρεία; Να δούμε πόσο γρήγορα θα αρχίσει τις αγωγές η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά του ελληνικού κράτους που αποφεύγει να μεριμνήσει για την τήρηση του νόμου, τις οποίες φυσικά θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι σε μια τέτοια περίπτωση που φαντάζει πολύ λογική αν καθιερωθεί η κατάληψη των γραμμών. 

Αυτή είναι η επιστροφή στην κανονικότητα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail