Τι ίσχυε για τους Ελληνες μετανάστες και τι μπορούν να πράξουν οι εκ του ασφαλούς έμποροι της "πολυπολιτισμικότητας"

Οι διάφοροι ψευδοπροοδευτικοί διανοούμενοι, αρθρογράφοι κλπ. επιδίδονται σε άτοπη και αυτομαστιγωτική σύγκριση των σημερινών ασιατών λαθρομεταναστών και προσφύγων με τους Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη τον προηγούμενο αιώνα. 


Υπενθυμίζω ότι οι Έλληνες που μετανάστευαν στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Δυτική Ευρώπη:

1.περνούσαν από αυστηρούς ελέγχους (νήσος Έλλις κλπ), 
2. κατά κανόνα διέθεταν πρόσκληση από συγγενείς τους ήδη εγκατεστημένους εκεί, 
3. στην Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία πήγαιναν με διακρατικές συμφωνίες, 
4. οι αριθμοί τους ήταν ελάχιστοι μπροστά στον πληθυσμό και στο μέγεθος των χωρών υποδοχής και απορροφούνταν εύκολα από την οικονομία τους, 
5. πολιτισμικά ανήκαν στο ίδιο σύστημα αξιών με τους πληθυσμούς υποδοχής, ήταν ευρωπαίοι και χριστιανοί, γι' αυτό και αφομοιώνονταν πολύ εύκολα και προσαρμόζονταν στην νέα τους πατρίδα, 
6. δεν ήταν "απόστολοι" ενός άλλου πολιτισμού ιστορικά αντίθετου, εχθρικού και επιθετικού προς την Δύση. 

Μόνον μια συγκροτημένη, ρεαλιστική, ασφαλώς ανθρωπιστική, επιστημονικά σχεδιασμένη και μακρυά από δήθεν προοδευτικές ιδεοληψίες μεταναστευτική πολιτική, που θα προβλέπει ποσοστώσεις και προϋποθέσεις υποδοχής, θα διασώσει το ελληνικό κράτος από την μετάλλαξή του σε δημογραφική προέκταση της Τουρκίας. 

Οι δε επαγγελματίες και εκ του ασφαλούς έμποροι της "πολυπολιτισμικότητας" ας σπεύσουν να φιλοξενήσουν σπίτι τους τους πρόσφυγες, για να αποδείξουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό τους.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.