Αδειάζουν τα νησιά οι Έλληνες και οι Τούρκοι αμέσως τα ξαναγεμίζουν. Σπιράλ που οδηγεί σε ΠΟΛΕΜΟ

Κάθε μέρα στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ γίνονται προσομοιώσεις αποβατικών ενεργειών. Το προσφυγικό θα βουλιάξει την κυβέρνηση και τι μέλει γενέσθαι; Λέμε το αυτονόητο, όπως το καταλαβαίνει ο τούρκος « εσύ Έλληνα αδειάζεις τα νησιά με προωθήσεις στην ενδοχώρα σου και εμείς σου τα ξαναγεμίζουμε, την ώρα που οι βόρειοι γείτονες σου έκλεισαν τα σύνορα τους»

Κάποιοι προσβάλλουν τον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ των Ελλήνων και την Εσωτερική Ασφάλεια;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αυτός ο κύκλος ή το σπιράλ του ανθρώπινου πόνου ή του φόνου αθώων ψυχών στα καταγάλανα νερά ( βλ. πνιγμοί προσφύγων ) δεν κλείνει ει μη μόνο με πολεμική αντιπαράθεση, αφού τα υποκριτικά ευχολόγια των εταίρων της ΕΕ κοσμούν μόνο τα φύλλα των εφημερίδων.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα που νομίζει κανείς ότι προσβάλλεται βάναυσα η λογική του.

Το πρόβλημα που ξεκίνησε το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ και ώρα με την ώρα λαμβάνει δραματικές διαστάσεις ακουμπά δραματικά τον κάθε Έλληνα, που τώρα γνωρίζει τι του ετοίμασαν και τι κουστούμια του έκοψαν οι σχεδιασμοί της νέας εποχής.

Ο Ερντογάν είναι ο καλύτερος ατζέντης αυτών των σχεδιασμών που συνοδεύονται με καλό μπαξίσι.

Ρεαλιστική η τοποθέτηση του ΥΠΕΘΑ .

Αν δεν αποσυμφορηθούν τα νησιά τώρα, κινδυνεύουν κυριολεκτικά να βουλιάξουν και να γίνουν πολύ χειρότερα. Εκεί παρίσταται η ανάγκη να υπάρξει μεταφορά κάποιων προσφύγων προς την ενδοχώρα» τόνισε σε δήλωση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την Καβάλα όπου βρέθηκε σήμερα το βράδυ για τα εγκαίνια της 27ης KAVALAEXPO 2019.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην έκθεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο προσφυγικό πρόβλημα και τόνισε ότι «το αντιμετωπίζουμε, όχι μόνο ως μία ανθρωπιστική δραματική κατάσταση, αλλά και ως μία δυνητική απειλή της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται». Συνέχισε ΔΕ, επισημαίνοντας ότι «το προσφυγικό είναι ένα μεγάλο, σύνθετο, πρόβλημα, που αποκτά διαστάσεις εθνικής κρίσης και επομένως θέλει ειδική και εξαιρετική διαχείριση.» https://www.militaire.gr/kampanaki-yetha-quot-amesi-anagki-metaforas-ton-prosfygon-stin-endochora-quot-leei-o-n-panagiotopoylos/

Και το ερώτημα που τίθεται είναι

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;

Να γεμίζουν τα νησιά μας κατά εξακολούθηση οι τούρκοι και να τα αδειάζουν κατά εξακολούθηση στην ενδοχώρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι να τα ξαναγεμίσουν οι τούρκοι;

Και εδώ μιλάμε για ανθρώπινο πόνο, δυστυχία και προσφυγιά κατ’ εξακολούθηση που έγινε στρατηγικό εργαλείο στα χέρια κάποιων.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του σουλτάνου και αυτών που κρύβονται πίσω από αυτόν, από τον Αύγουστο του 2015 με σκοπό την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών στο ΑΙΓΑΙΟ και Κρητικό πέλαγος αλλά και το κόντεμα- μίκρεμα της Ελλάδος μας περιλαμβάνει όπως το τονίσαμε από πολύ παλαιά.

« συμφόρηση και πνιγμός των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ με ανθρώπινο προσφυγικό πόνο και κοινωνική αναστάτωση στον τοπικό πληθυσμό»

« συμφόρηση της Ελληνικής ηπειρωτικής γης από προσφυγικές ροές μέσω προώθησης από τα νησιά, καθότι όπως μας διαμήνυσαν οι τούρκοι στα μικρασιατικά παράλια περιμένουν το εισιτήριο για την Ευρώπη κάποια εκατομμύρια»

« αναστάτωση όλου του κοινωνικού ιστού της χώρας»

« συνεχόμενα διπλωματικά αδιέξοδα( κάτι που διαφαίνεται από την τουρκική αδιαλλαξία) , διεθνείς εισηγήσεις των γειτόνων για ζώνες ανθρωπιστικής ασφάλειας –ουδέτερες από στρατικοποιήμενες ζώνες στα νησιά μας – τεχνητές κρίσεις που θα οδηγούν στην επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης»

Τα επόμενα στάδια θα έρθουν πιο γρήγορα.

« Ξαφνικά εμπλοκή από δήθεν αφορμή , κατάληψη όχι μόνο βραχονησίδων»

« εσωτερική αποσταθεροποίηση , εμπλοκή πυρήνων τζιχαντιστών που μπορεί να παρείσφρησαν ως πρόσφυγες και με προωθήσεις στην ενδοχώρα»

« το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα τρωθεί ανεπανόρθωτα»

Από την στιγμή που δεν υπάρχει στιβαρή πρωτοβουλία από τους συμμάχους μας και παραμένουμε η πρώτη χώρα εισόδου στην Ευρώπη τα προηγούμενα στάδια έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τα δούμε να εκτυλίσσονται μπροστά μας.

-« μέχρι τον Δεκέμβριο δεν φτάνουμε καλά»

- « τον Σεπτέμβριο έγιναν πολλά μαύρα πράγματα εις βάρος της Ελλάδος , ούτε ο λαός το κατάλαβε αλλά ούτε και οι πολιτικοί , όλοι μας διακινδυνεύουμε αφάνταστα»

-« Όταν μας κτυπήσουν οι τούρκοι, Αμερικάνοι – Ρώσοι - Ευρωπαίοι θα τα έχουν καλά μαζί τους»

Και εσύ γέροντα που τα γνωρίζεις αυτά τον ρωτήσαμε και μας είπε « ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, θα χορέψουμε όλοι μας τώρα»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail