Δε χαμπαριάζουν με τίποτε οι Σύριοι - Σφυρίζουν οι ρουκέτες του συριακού στρατού στα αυτιά των Τούρκων στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ξεκίνησε μια ισχυρή επίθεση στις θέσεις των τρομοκρατών στο νότιο Ιντλίμπ τη Δευτέρα, στοχεύοντας σε αρκετά σημεία κοντά στην τουρκική θέση παρατήρησης.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Χάμα του almasdarnews, τα στρατεύματα του Συριακού Αραβικού Στρατού σχεδόν έπληξαν την τουρκική εγκατάσταση κοντά στην πόλη Ma'ar Hatat.

Η πηγή δήλωσε ότι ο Συριακός Στρατός προσπαθούσε να χτυπήσει τις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham σε Ma'ar Hatat και Ma'ar Zita όταν μία από τις ρουκέτες τους προσγειώθηκε κοντά στον τουρκικό παρατηρητήριο στο νότιο Idlib.

Αυτή η παραλίγο αστοχία του Συριακού Αραβικού Στρατού σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά σε πέντε ημέρες που τα στρατεύματά του χτυπούν πολύ κοντά σε μια τουρκική θέση παρατήρησης στη βορειοδυτική Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail