Καλούν Ρώσους και Κινέζους να επενδύσουν στην κατεχόμενη νεκρή Αμμόχωστο


Με περισσό και προκλητικό θράσος οι Τούρκοι έχουν σκοπό, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, να καλέσουν Ρώσους και Κινέζους που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κάνουν κυρίως τουριστικές επενδύσεις, στην μέχρι σήμερα νεκρή παραλία της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται, το σχέδιο της μετατροπής της κατεχόμενης μέχρι σήμερα νεκρής ζώνης της Αμμοχώστου σε τουρκικό τουριστικό θέρετρο, με καζίνα και άλλες τουριστικές ατραξιόν, προχωρεί σταθερά, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Άλλο ένα καυτό θέμα τουρκικής προκλητικότητας που δυστυχώς μέχρι σήμερα παραμένει αναπάντητο, καθώς δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στον ΟΗΕ.

Όσον αφορά τους επίδοξους Ρώσους και Κινέζους επενδυτές, για άλλη μια φορά δείχνουν πως στις διεθνείς σχέσεις μόνο συμφέροντα υπάρχουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail