Μεταναστευτικό και σε αυτόν τον Πόλεμο είμαστε μόνοι: Μια είναι η λύση


Τα στοιχεία και της Frontex (μέχρι τον Αύγουστο του 2019) επιβεβαιώνουν το πρόβλημα. Οι είσοδοι της Ιταλίας έχουν την μεγαλύτερη μείωση σε σχέση με το 2018 και ακολουθεί ανάλογη μείωση της Ισπανίας.


Όλο το βάρος είναι σαφές ότι έχει πέσει πάνω στη χώρα μας και ένας πολύ μικρός αριθμός έχει εισέλθει στα Δυτικά Βαλκάνια.

Απλά διαπιστώνουμε το πρόβλημα και καθώς όλο ο διάδρομοι είναι κλειστοί. Ό,τ και να λένε οι Ευρωπαίοι εταίροι, το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό μας ζήτημα.

Στο δε ορίζοντα δε φαίνεται καμία λύση ειδικά όταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κ. Χρυσοχοίδης λέει πως τα σύνορα τα φυλάνε η Ελληνική Ακτοφυλακή και η Ελληνική Αστυνομία.
Οι δε αστυνομικοί λίγες ημέρες μετά τρώνε το ξύλο της χρονιάς από μεθυσμένους λαθρομετανάστες εντός των συνόρων.

Όπως περιέγραψε και ο δήμαρχος της Τήλου μία είναι η λύση. Φύλαξη συνόρων από περιπολίες σκαφών του ΠΝ (όχι του ΝΑΤΟ) ώστε να υπάρχει αποτροπή και όχι απλά υποδοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail