Σάρωσαν όλη την έρημο και τους ξετρύπωσαν από τα λαγούμια τους

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA), παράλληλα με τις Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας (NDF), ξεκίνησε μια ευρείας κλίμακας επίθεση στην έρημη περιοχή της ανατολικής Συρίας το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το πεδίο της μάχης από το NDF στο almasdarnews, οι Σύριοι στρατιώτες ξεκίνησαν την επιχείρηση εξουδετερώντας αρκετούς διάσπαρτους πυρήνες του ISIS στην περιοχή Badiyah Al-Sham του Deir Ezzor.

Οι στρατιώτες κατόρθωσαν να εξαλείψουν αρκετούς τρομοκράτες, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο μέρος αυτής της έρημης περιοχής που συνδέει το Deir Ezzor με την επαρχία της Homs.

Καθώς η περιοχή έχει ασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό, οι συριακές δυνάμεις στρέφουν την προσοχή τους στις περιοχές κοντά στον σταθμό άντλησης Τ-3 ανατολικά της Palmyra όπου επίσης υπάρχουν αρκετοί τρομοκρατικοί πυρήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ISIS εδώ και αρκετούς μήνες έκανε ξαφνικές επιθέσεις κατά βάση σε στρατιωτικά κονβόι στην έρημο της Badiyah επιδιδόμενο ως επί το πλείστον σε έναν πόλεμο φθοράς.

Credit: NDF Credit: NDF Credit: NDF Credit: NDF
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail