Ο δανεισμός της ιδιοκτησίας μας, των μαρμάρων του Παρθενώνα δείχνει ότι ποτέ δε γίναμε ανεξάρτητο κράτος

Dias12 / pixabay
Ο δανεισμός της ιδιοκτησίας μας, των μαρμάρων του Παρθενώνα για την επέτειο της επανάστασης θα έδειχνε με τον πιο τραγικό τρόπο ότι ποτέ δε γίναμε ανεξάρτητο κράτος. Ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμε στην ακαθαρσία της Ευρώπης που έλεγε και ο Μακρυγιάννης.

Ανικανές προδοτικές ηγεσίες που πούλησαν το εθνος χωρίς δισταγμό, οι οποίες για μια ημέρα παραπάνω στην καρέκλα έδιναν και δίνουν γη και ύδωρ χωρίς δισταγμό. Κάποτε η Ελλάδα διεκδικούσε τη Βόρεια Ήπειρο και τη Σμύρνη έχοντας κάθε δικαίωμα να το κάνει. Τώρα θεωρούνται επίτευγμα οι σκληρές ανακοινώσεις εναντίον της Τουρκίας! Ευτυχώς που υπάρχουν οι Κούρδοι και τους απασχολούν. 

Προδοτικές ηγεσίες και μισ μεγαλοαστική τάξη που μια ζωή ενδιαφέρονταν για την τσέπη της σε βάρος της χωρας. Άξιοι απόγονοι κοτζαμπάσηδων και δικαιωμένων μαυραγοριτών που ξένοι αστοί οπως ο απεσταλμένος του προέδρου Τρούμαν το 1947 στιγμάτιζαν, έφεραν τη χώρα στο έσχατο σημείο ανυποληψίας.

Ας ζητήσουμε από τους κλέφτες να μας δανείσουν την ιδιοκτησία μας με αντάλλαγματα φυσικά όπως κάθε προτεκτοράτο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail