Δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις ο Χατζηδάκης και να στάζει μέλι για τη ΔΕΗ

Δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης όπως μπορείτε να δείτε από τη λίστα των δελτίων τύπου.

Κι ένα ποτ πουρί μερικών αποστροφών από τις τελευταίες συνεντεύξεις του υπουργού για τη ΔΕΗ, όχι ότι δε λέει αλήθειες, αλλά η διαρκής λεκτική απαξίωση της εταιρείας δε βοηθά. Υπάρχουν κι άλλες διατυπώσεις:

Βεβαίως και υπάρχουν και οι άλλες περιπτώσεις. Και εκείνο το οποίο λέω είναι το εξής. Λόγω του ότι η ΔΕΗ πρέπει να βγάλει τη μύτη της έξω από το νερό, για να προχωρήσει μπροστά- δεν γίνεται να καταρρεύσει η ΔΕΗ, γιατί αν καταρρεύσει η ΔΕΗ τότε καταρρέει η χώρα- έχει γίνει μία προσπάθεια να υπάρχει μια αυστηρότητα απέναντι στους στρατηγικούς κακοπληρωτές.
-
Από εκεί και πέρα θα βγάλουμε το διοικητικό ζουρλομανδύα που έχει η ΔΕΗ προκειμένου να κινηθεί γρηγορότερα και ανταγωνιστικά απέναντι στις άλλες εταιρείες τις ιδιωτικές. Και θα πάμε και σε στοχευμένες εθελούσιες εξόδους- όχι δώσε και σε μένα μπάρμπα- στοχευμένες έτσι ώστε να περιορισθεί το κόστος της εταιρείας και να προχωρήσει μπροστά.
 -
Μόνο που δεν υπάρχει αγοραστής. Γιατί είναι τόσο προβληματική η κατάσταση που δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάποιος που θα ρθει να πάρει μια τόσο προβληματική επιχείρηση και μια τόσο προβληματική κατάσταση να τη διαχειριστεί
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail