Η μπατριώτισσα ΝΔ ξηλώνει θρησκεύματα, ιθαγένειες, ονόματα σταθμών, καταπίνει Πρέσπες αλλά μας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δύο βασικοί λόγοι που έδωσαν τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία ήταν αφενός το Σκοπιανό και αφετέρου το μεταναστευτικό. Φυσικά υποδεικνύαμε έγκαιρα ότι η τότε αξιωματική αντιπολίτευση φορούσε μακιγιάζ μακεδονομάχου αλλά επί της ουσίας επιθυμούσε όσο τίποτε να "κλείσει" το θέμα η κυβέρνηση Τσίπρα. Φυσικά το αν έκλεισε το θέμα ή όχι, φαίνεται τώρα, όπως επίσης το πόσο μακεδονομάχοι υπήρξαν αρκετοί σήμερα βουλευτές και υπουργοί.

Του Στρατή Μαζίδη

Όσο για το μεταναστευτικό τίποτε δεν έχει αλλάξει. Τρύπια σύνορα. Καμία κατάργηση ή αλλαγή στην πράξη όλων αυτών των συνθηκών που έχουν καταστήσει τη χώρα μας ως ιδανικό προορισμό. Διασκόρπιση των παρανόμων μεταναστών στην...ενδοχώρα.

Η ΝΔ ευθύνεται για αρκετά από τα καταντήματα της επόχης. Αν κάποιοι πχ επιθυμεί να ερμηνεύσει το κατάντημα να μη μιλάμε σωστά ελληνικά, θα πρέπει να ξεκινήσει από το 1976 όταν η κυβέρνηση Καραμανλή δια του Ράλλη κατήργησε την καθαρεύουσα.

Η ΝΔ δια του ανηψιού Καραμανλή το 2000 υπέγραψε στην εκστρατεία της Εκκλησίας της Ελλάδας για την εθελοντική αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες. Το 2004 όταν ο Καραμανλής κέρδισε τις εκλογές ΚΑΙ για αυτό, δεν έπραξε τίποτε. Το λες και εξαπάτηση.

Ήταν επίσης η δική του κυβέρνηση που κατήργησε de facto της απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 1992 αρχίζοντας να παζαρεύει με τα Σκόπια τη σύνθετη ονομάσια βαπτίζοντας αυτήν την οπισθοχώρηση ως...εθνική γραμμή.

Επιπλέον επί ΝΔ και Μαριέττας Γιαννάκου στο υπουργείου Παιδείας εμφανίστηκε η Μαρία Ρεπούση και μάθαμε για το συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης. Και θυμόμαστε πολύ καλά πως η υπουργός επί μακρόν αντιστεκόταν σθεναρά στην απόσυρση του βιβλίου.

Η ΝΔ του Καραμανλή δεν προχώρησε την ΑΟΖ παράλληλα με την Κύπρο και δεν έκλεισε τότε το θέμα με τις έξι φρεγάτες FREMM.

Η ίδια ΝΔ τώρα με Μητσοτάκη πρωθυπουργό συνεχίζει. Αφού καθαγίασε τις Πρέσπες και διατηρεί το χάος με τους παράνομους μετανάστες, προχωρά στο ξήλωμα όλων όσων προσποιείται στο εκλογικό σώμα πως εκπροσωπεί.

Η υπουργός παιδείας, Κεραμέως, η οποία συμμετείχε και με τη βουλευτική της ιδιότητα στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ πριν λίγους μήνες, αρχικά άφησε να χαθεί ακόμη ένας χρόνος όσον αφορά το μάθημα των θρησκευτικών ενώ υιοθέτησε την πρόταση μιας μη δεσμευτικής αρχής ξηλώνοντας ιθαγένεια και θρήσκευμα από τους τίτλους σπουδών. Φυσικά το θέμα δεν είναι η προστασία των αλλόθρησκων. Τους πείραξε κανείς τόσα χρόνια; Ή μήπως από το όνομα του κάθε μαθητή δεν αντιλαμβάνεται κανείς τόσο τη θρησκεία του όσο και την καταγωγή του; Το ζητούμενο είναι να καταργηθεί κάθε αναφορά σε ελληνισμό και χριστιανοσύνη. Άλλωστε όπως διαβάσαμε τμήμα του υπουργείο διοργανώνει επισκέψεις στα ισλαμικά μνημεία της Αθήνας.

Έσχατη κίνηση η μετονομασία δύο σταθμών του Μετρό. Τυχαίο ότι ο ένας λεγόταν Ευαγγελισμός και ο άλλος Αγιος Δημήτριος; Μάλλον όχι. Οι μέχρι σήμερα ονομασίες των σταθμών είχαν και τοπικό χαρακτήρα τόσο λόγω του ονόματος του νοσοκομείου κοντά στον ένα σταθμό όσο και του ιερού ναού πλησίον της άλλης στάσης.

Η μπατριώτισσα ΝΔ βάζει αρχή κατάργησης της γλώσσας, κοροϊδεύει με τις ταυτότητες, παρουσιάζει συνωστισμούς, παζαρεύει πρώτη ονόματα, ξηλώνει θρησκεύματα, ιθαγένειες, ονόματα σταθμών, καταπίνει Πρέσπες, αφήνει σύνορα ορθάνοικτα αλλά μας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον στα θέματα αυτά δεν κρύβεται, ούτε προσποιείται. Θέλει να τα διαλύσει και το λέει ευθαρσώς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail